‘TÜRKÜLERLE SOHBET’ GÖNÜL TELLERİNE DOKUNUYOR

Başakşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Anılarla Türkülerle Sohbet” programına, TRT İstanbul Radyosu Türk Halk Müziği sanatçısı Aysun Gültekin konuk oldu.

“Anılarla Türkülerle Sohbet” gönül tellerine dokunmaya devam ediyor. Başakşehir Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği programda Başakşehirli türküseverler, unutulmaz bir gece yaşadı.

TRT İstanbul Radyosu Türk Halk Müziği sanatçısı Aysun Gültekin ile Başakşehir Bilgievleri bağlama kursu eğitmenlerinden Osman Tokmak, türküleriyle Başakşehirli mest etti.

Anadolu’nun değişik yörelerinden dillerden düşmeyen birbirinden güzel türküleri seslendiren sanatçılar, Başakşehirlilerden büyük alkış topladı. Gültekin ve Tokmak'ın coşkulu konseri, seyircilerle birlikte söylenen türkülerle sona erdi.

Yayınlanma Tarihi: 29 Kasım 2019