19 Mayıs Başakşehir’de coşkuyla kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 98’nci yıl dönümünde Başakşehir’de coşkuyla kutlandı.

Bahçeşehir Gölet Tören Alanı’nda çelenk sunma töreni ile başlayan kutlamalar, OYAK Kent Öğrenciden Armağan Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen programla devam etti.

19 Mayıs kutlamalarına Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Garnizon Komutanı,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcilerinin yanı sıra öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Başakşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Koray Emre Kara’nın konuşmasıyla başlayan kutlamalar, öğrencilerin gerçekleştirmiş olduğu halk oyunları, jimnastik, dövüş sanatları gösterileri ve müzik dinletisi ile devam etti.

Türkiye’de ve dünya genelinde düzenlenen güreş, teakvando, resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında ödül kazanan öğrencilere hediyeleri protokol tarafından verildi. Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları sonrasında program son buldu.

Canlı Destek İçin
Tıklayınız