Bul

BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

STAJ BAŞVURULARI HAKKINDA

STAJ UYGULAMA EĞİTİMİ

İlçemiz sınırları içerisinde ikamet eden öğrencilerimiz Mesleki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla yapmaları gereken stajlarını Başkanlığımız bünyesinde bulunan birimlerde Yaz Staj Programı ve Beceri Eğitimi Programı şeklinde yapabilmektedirler.

Yaz Staj Programı

Lisans, Ön lisans, Lise öğrencisi olup mesleki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla yaz döneminde, Belediyemiz hizmet birimlerinde stajlarını yapmak isteyen öğrencilere yapılan planlama ve kontenjan dâhilinde ücretsiz olarak staj imkânı sağlanmaktadır.

STAJ BAŞVURU TARİHİ: 30/04/2018 - 11/05/2018 tarihleri arası alınacaktır.

Beceri Eğitimi Programı (Lise Öğrencileri İçin)

Orta öğrenim düzeyinde mesleki eğitim veren Lise ve Meslek Lisesi öğrencisi olup, 3308 Sayılı Çıraklık ve Meslek Eğitimi Kanununu çerçevesinde mesleki bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla Eğitim–Öğretim yılı boyunca Belediyemiz hizmet birimlerinde mesleki bilgi ve beceri eğitimi yapmak isteyen öğrencilere yapılan planlama ve kontenjan dâhilinde staj imkânı sağlanmaktadır.

STAJ BAŞVURU TARİHİ: 07.06.2018-13.06.2018 tarihleri arası alınacaktır.

Kurumumuzda 2018 - 2019 Eğitim-Öğretim Döneminde staj yapmak isteyen Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin aşağıda istenen belgeler ile birlikte şahsen Yazı İşleri Müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

ÖNEMLİ:

-          İlçemiz sınırları içerisinde ikamet eden ve ilçemiz sınırlarındaki okullarda okuyan öğrencilerimize öncelik verilecektir.

-          İlgili mevzuat çerçevesinde sınırlı sayıda stajyer alınacaktır.

Başvuruda istenecek olan belgeler:

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN

1. 1 Adet Vesikalık Fotoğraf
  2. Staj Başvuru Formu

Staj Başvuru Formunda (5510 sayılı "Sosyal Sigortalar Kanunu" gereği "İş Kazası ve Meslek Hastalıkları Sigorta Primi'nin" okul tarafından yapılacağını belirtir ibarenin bulunması zorunludur.)

1. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  2. İkametgâh

LİSE ÖĞRENCİLERİ İÇİN

1. 1 Adet Vesikalık Fotoğraf